Home Page > Cisco > 640-802

Download Cisco.ExamBible.640-802.v2010-05-18.by.eb39.13q.vce

Exam: Cisco Certified Network Associate (CCNA)
Size: 432.97 KB
Posted: 2010-05-18
Votes: 0
Download: Cisco.ExamBible.640-802.v2010-05-18.by.eb39.13q.vce

Vote For This File

Verification:*
Type the characters from the picture.

Comments

* The most recent comments are at the top.

    • A Khan from Denmark 10 24 2013, 2:13 PM Report Spam
      Hi All
      I am going to start lab preparation. Any one wants to join in then please write me on khan.ak321@gmail.com.
      Goodluck all of you with Exams.
      thanks :)
    • Dhaana from India 10 23 2013, 4:22 PM Report Spam
      Passed the exam! 15 – 20 new questions. Go through all the extra questions mentioned in this thread along with the 362 questions in the file. Thats more than enough. All the best!!!
    • Mahmoud from Unknown 10 22 2013, 12:04 AM Report Spam
      Please check my 4 below posts :)
    • Mahmoud from Unknown 10 22 2013, 12:03 AM Report Spam
      My friend passed the exam yesterday and had 2 new Drag and Drop Questions:

      Q1) D&D about the LSA numbers for OSPFv3:
      Answer:
      0×2001 Router

      0×2002 Network

      0×2003 Inter-Area-Prefix

      0×2004 Inter-Area-Router

      0×4005 AS-External

      0×2007 Type-7

      0×0008 Link

      0×2009 Intra-Area-Prefix

      ————–

      Q2) about the LDP header:
      Answer:

      Label: 20 bit
      TTL: 8 bit
      S: 1 bit
      Exp: 3 bit

      ———————————————————————

      There are some wrong answers in this dump for the following Questions:

      Q1) Q: All Secure Domain Routers (SDR) have shared attributes and resources. which 3 resources are shared among all SDRs?

      Correct answers:

      1) Fabric card
      2) SNMP traps
      3) Admin level configuration

      ————-

      Q2) cisco IOS XR software is partitioned into 3 planes, control, data and management. which 3 of these belong to
      the data plane?

      Correct answers:

      1) FIB
      2) QOS
      3) PFI

      ———–

      Q3) in cisco resilient Ethernet Protocol (REP), how many ports are always blocking?

      Correct Answer:

      1) at least 1

      ———————————-

      Q4) In the carrier supporting Carrier (CsC feature), which 2 protocols run CSC-PE and CSC-CS (choose two)

      Correct answers:

      1) IGP & LDP
      2) EBGPv4 with sending label

      ————————————

      Good Luck for all of us :)

    • Mahmoud from Unknown 10 22 2013, 12:02 AM Report Spam
      There are another 3 questions but I don't remember the whole choices, but I remember the answers which I answered:

      Q1) How MPLS VPNs have affected the customers?
      Answer: CE doesn't need to know about MPLS

      Q2) where we should configure MP-BGP in MPLS vpn community
      a) between PE across VPN community
      b) between PE within VPN community

      Answer: I think (b) is the correct — Between PE within VPN community

      Q3) Question about provider scale IPV6 transitions in case of IPv4 depletion (choose one)
      a) DS-lite and NAT444
      b) 6RD.NAT444
      c) 6RD,DS-lite

      I think (a) is the correct —- DS-lite and NAT444

      —————————————————————-

    • Mahmoud from Unknown 10 22 2013, 12:02 AM Report Spam
      BUT, the exams contained some new questions other than the above ones like:

      Q1) D&D question for l2vpn configuration on IOS-XR
      Answer:
      step 1: l2vpn
      step 2: xconnect group <group-name>
      step 3: p2p <P2P name>
      step 4: interface <Interface-name> (this step isn’t mentioned in the reference)
      step 5: neighbor <nei-IP> pw-id <PW-id-value>
      step 6: mpls static label local <value>

      ————

      Q2) another D&D questions:
      Answer:
      ATM: VPI and VCI
      Framerelay: DLCI
      Ethernet: label

      ————–

      Q3) D&D question about the AVI values:
      Answer:
      1 — IPv4
      2 — IPv6
      16 — DNS
      18 — AS No
      25 — L2 VPN

      ——————–

      Q4) What is the PPPoe authentication method? (choose 1)
      a) inband
      b) outbad
      c) semi-inband
      d) inband and outband

      Answer: a) inband

      ————————————————————————————-

    • Mahmoud from Unknown 10 22 2013, 12:00 AM Report Spam
      Elhamd llah I passed the exam today.
      These are the new questions in the last update of pass4sure which updated on 5th 10ober.

      1) CRS-1 single shelf maximum capacities?
      —-
      a) 320 Gbit/sec
      b) 640 Gbit/sec
      c) 1.2 Tbit/s
      d) 92 Tbit/s

      Answer: c) 1.2 Tbit/s

      ——————–

      2) which ACL entry can be used to block Teredo tunnels?

      a) Teredo tunnels ca't be blocked
      b) deny udp any any 3544
      c) deny ipv6 udp any any 3544

      Answer: b) deny udp any any 3544

      ——————–

      3) IP over DWDM management models? (choose 2)

      a) Segmented Management
      b) Integrated Management
      c) Virtual Management
      d) Traffic Management

      Answer: a) Segmented Management
      b) Integrated Management

      ——————–

      4) Drag & Drop

      Discover nighbors to establish the adjacency with them —— IIH
      Link state packet, four types ——————————- PSNP
      Contains a list of all LSPs from the current database ——- CSNP
      Used to request an LSP and acknowledge receipt of an LSP —- LSP

      Answer:
      Discover nighbors to establish the adjacency with them —— IIH
      Link state packet, four types ——————————- LSP
      Contains a list of all LSPs from the current database ——- CSNP
      Used to request an LSP and acknowledge receipt of an LSP —- PSNP

      ——————–

      5) Drag & Drop

      Deactivate —- Install
      remove ——– Install
      add ———– Install
      commit ——– Install
      activate —— Install

      Answer:
      1) deactivate
      2) remove
      3) add
      4) activate
      5) commit

      ——————–

      6) In ethernet aggregation application, which option is needed when the U-PE connects to an N-PE and broadband remote access servers?

      a) Ethernet Multipoint Service (EMS)
      b) VPLS
      c) E1
      D) Wire Service

      Answer: a) Ethernet Multipoint Service (EMS)

    • Praveen UAE from United Arab Emirates 10 21 2013, 4:55 AM Report Spam
      Cleared exam yesterday,dumps 70-80% valid. I got some new Questions which is mentioned below.I got 4 drag and drop's.

      right
      I
      2
      16
      18
      25

      left
      Ipv4 (1)
      Ipv6 (2)
      Dns (16)
      AS (18)
      MPLS(25)

      2.
      ATM ============ VPI and VCI
      Framerelay ============ DLCI
      Ethernet ============== label

      3.
      : IIH, PSNP, CSNP, LSP and their functionality was there on the right side in random order
      4.
      l2vpn configuration on IOS-XR
      Answer:
      l2vpn
      xconnect group <group-name>
      p2p <P2P name>
      interface <Interface-name>
      neighbor <nei-IP> pw-id <PW-id-value>
      mpls static label local <value>
      wish you good luck for all preparing for service provider written

    • CCIE from Pakistan 10 14 2013, 5:03 AM Report Spam
      Dont remember the new questions as they were two lengthy. My suggestion is to prepare all the questions mentioned in bellow threads, you can easily pass the exam but dont memorize the answers via their Options as already mentioned all the options are totally shuffled with or two new.
    • Mahmoud from Unknown 10 13 2013, 8:50 AM Report Spam
      Hello CCIE,
      Could you please list the new questions as much as you can remember?
      Thank you.
    • CCIE from Pakistan 10 11 2013, 12:41 PM Report Spam
      AlhamdulilAllah i have passed my exam today. these Dumps are 70 to 80% valid. do not rely completely on these dumps. Go through following mentioned questions, D&D as only one D&D was from dumps and all others were out of dumps but mentioned here. Also there were around 10 question that are not mentioned here neither in Dumps.
      Most Important thing is this that all the options are shuffled in exams with one or two extra options so be careful while preparing the dumps.
      Good Luck!!!
    • Aden from Pakistan 10 10 2013, 7:43 AM Report Spam
      Cleared exam by 909 marks. Attach file is valid and for new questions, find answers of bellow posted thread then u can pass.
    • kulwinder from India 10 09 2013, 2:24 PM Report Spam
      Cleared the exam with 917 marks. all the question from the file
      one new D&D

      LSA Type

Close

Site Search:

Site Search:

Terms of Service

Proudly powered by www.iexamcollection.com